Berkley Powerbait Original Sent

Berkley Powerbait Original Sent

6,00

Berkley PowerBait maakt beginnende vissers goed en goede vissers geweldig! De ontwikkelaars van Berkley hebben meer dan 25 jaar gespendeerd aan het perfectioneren van een onweerstaanbare geur en smaak – de exclusieve PowerBait formule.
Forellen houden zo van PowerBait dat ze langer blijven hangen, waardoor je de tijd en het vertrouwen hebt om meer aanbeten te voelen – meer haken te zetten en meer vis te vangen!

 • 3 geweldige kleuren in één potje
 • Geurend PowerBait
 • Gemakkelijk te vormen en te gebruiken
 • Wissen

  Beschrijving

  Foreldeeg, of ook wel Troutbait is al jarenlang forelaas nummer één. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, geuren en smaken. Het kiezen van kleuren is vaak erg lastig, over het algemeen kiest men bij troebel water een zeer felle kleur en bij helder water juist een natuurlijke kleur. Uiteraard gaat deze regel niet altijd op en is het altijd verstandig verschillende soorten mee te nemen naar de waterkant zodat je kunt variëren.

  Het is heel belangrijk dat dit foreldeeg zo op de haak wordt gezet dat het mooi draait tijdens het binnen vissen. Dit wordt vaak gedaan door het deeg op je knokkel te drukken en op deze manier een soort schoepje te maken. Het kan natuurlijk ook heel eenvoudig met een deegvormer, even aanknijpen en je hebt de perfecte vorm!

  Extra informatie

  Gewicht 89 g
  Afmetingen 5 × 5 × 6.5 cm
  Merk