Epic Orange
CBB HQ Baits Pellets 8MM 100Gram

CBB HQ Baits Pellets 8MM 100Gram

2,95

CBB HQ Baits Pellets 8MM 100Gr

Deze pellet zit boordevol flavours en attractors. Wat deze pellets zo uniek maakt, is dat er een zeer ‘prikkelende’ mengeling van water-oplosbare atractoren in zit. Door er een flinke lading vloeibare krill, krillmeel en vismeel aan toe te voegen, krijg je een enorme voedselprikkel waar de karper maar moeilijk vanaf zal kunnen blijven.

Het hoge percentage schelp en schaaldieren meel, zorgt ervoor dat de karper zal blijven terugkomen op deze boilie. De bol heeft een zeer doordringende geur en de opvallende smaak. De boilie bevat vele vrije aminozuren en zal daardoor snel gevonden worden door de karper. De Shellfish Krill bevat dus hoge hoeveelheid essentiële vetten en heeft het een zeer degelijk (dierlijk) eiwit percentage met een sterk aminozuur profiel. Ideaal om op te gebruiken op dressuur wateren waar de karper de klappen van de zweep inmiddels kent.

Deze pellets laten onder water niet alleen een grote smaak- en geurwolk los, maar zullen ook een wolk van kleur rondom de gevoerde pellets laten ontstaan voor nog meer instant attractie.am

 

Wissen

Beschrijving

  • Zitten per 100gram in een potje
  •  

    Extra informatie

    Gewicht 123 g
    Afmetingen 7 × 7 × 5.5 cm
    Merk