Led Lenser MH2 hoofdlamp
Led Lenser MH2 hoofdlamp

Led Lenser MH2 hoofdlamp

34,95

LED LENSER MH2 HOOFDLAMP

De Led Lenser MH2 hoofdlamp biedt waar voor je geld. De lamp werkt met 3 gewone AAA-batterijen (meegeleverd) maar heeft een buitengewone batterijduur, tot 40 uur. De behuizing is waterdicht en voldoet aan de IPX6-norm. Dit betekent niet dat je hem onder water kunt gebruiken. Maar een flinke stortbui of een uurtje flink zweten tijdens het sporten zijn geen probleem.

Eenvoudige bediening De hoofdlamp heeft een eenvoudige bediening. 1 schakelaar, 3 lichtstanden. Power, Low Power en knipperen in wit licht. Naast maximaal 100 lumen wit licht heeft de MH2 ook rood licht aan boord. Ideaal wanneer je in het donker de kaart wilt lezen. Rood licht verstoort je nachtzicht namelijk niet. De Led Lenser MH2 kan geregeld worden met de drukknop bovenop de lamp. Hiermee schakel je eenvoudig tussen de felle, compacte bundel en de brede straal waarmee je de omgeving kan verlichten. Zo heb je altijd het perfecte licht bij de hand voor elke situatie.

Lichtprestaties Deze hoofdlamp heeft sterke lichtprestaties voor zijn lichte gewicht, 105 gram incl. batterijen. Met een reikwijdte tot 100 meter en een lichtsterke tot 100 lumen. De lichtbundel wordt gefocusseerd met slechts een draai aan de lens dankzij de Rapid Focus. Door dit mechanisme wordt de lampkop naar voor of achter geschoven. Schuif de kop van de lamp van je af voor een focus op afstand, schuif de kop naar je toe om te omgeving te verlichten. Snel, eenvoudig en met één hand te bedienen. Ook kan je de lampkop op en neer kantelen, zodat je de bundel nog beter kunt richten.

Lichtstanden – Max power (100 lumen, 10 uur, 100 meter) – Low power (15 lumen, 40 uur, 30 meter) Dankzij de elastische hoofdband voelt de lamp licht en comfortabel op je hoofd. De hoofdband is te verwisselen en kan gewassen worden.

Advanced Focus System Deze hoofdlamp is voorzien van een focusseerbare lampkop, het Advanced focus system. Een van de belangrijkste redenen om voor een Ledlenser lamp te kiezen. Door de ontwikkeling van deze reflector-lens (een combinatie van een reflector en een lens) wordt een optimale lichtstraal bereikt. Hierdoor ontstaat er geen ‘zwart gat’ in de lichtstraal op het moment dat je voor een brede bundel kiest. Omdat Led Lenser het Advanced Focus System gepatenteerd heeft, zijn zij de enige in de wereld die op deze manier het optimale licht uit een zaklamp kunnen halen.

Beschrijving

Led Lenser MH2 hoofdlamp

Extra informatie

Gewicht 100 g