Zeebaarzen

Nieuwe categorie

Zeebaarzen

Laatste nieuws

Meest verkocht

Spiderwire Stealth Smooth 8 Geel van Bulk 0.20mm

Spiderwire Stealth Smooth 8 Geel van Bulk 0.20mm
Price From: € 12,50

SUPERSTUNT! Lion Sports PVC Waadpak

SUPERSTUNT! Lion Sports PVC Waadpak

Normale prijs: € 59,95

€ 39,95

LED LENSER MH6 HOOFDLAMP

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 59,95

LEDLENSER MH6 HOOFDLAMP

De hoofdlamp heeft 3 verschillende lichtfuncties: hoog, laag en knipperen. U kunt tussen deze schakelen door de knop aan de bovenkant ingedrukt te houden. De focus van de lamp is ook aan te passen, met een simpele draai aan de lampkop switcht u van breed, cirkelvormig licht naar een scherp gebundelde lichtstraal die zeer ver kan schijnen. De lampkop is kantelbaar, zodat u hem eenvoudig kunt laten schijnen op wat u verlicht wil hebben, zoals de routekaart, het pad of de omgeving.

Op de hoogste stand heeft de Ledlenser MH6 een lichtsterkte van 200 lumen, hij kan dan ruim 120 meter ver schijnen. Op deze stand kan hij 5 uur blijven branden. U kunt de hoofdlamp ook dimmen tot 20 lumen, hij kan dan ruim 20 uur branden. Een speciale batterij-indicator geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is en het tijd is deze op te laden. Wanneer de batterij leeg is heeft u twee mogelijkheden. Met de meegeleverde USB kabel kunt u eenvoudig de oplaadbare accu opladen. Handig, milieuvriendelijk én goed voor de portemonnee. Bent u echter niet in de buurt van een stopcontact dan kunt u er ook 3 AAA batterijen in plaatsen.

De Ledlenser MH6 heeft een code van waterdichtheid IPX6, dat wil zeggen dat lamp ook in een hevige stortbui gewoon blijft werken. De hoofdlamp is niet alleen praktisch en eenvoudig te bedienen maar hij zit ook nog comfortabel. De zachte elastische hoofdband is verstelbaar, verwisselbaar en wasbaar. Hierdoor voelt de de lamp altijd licht en comfortabel op uw hoofd aan.

Van de Ledlenser MH6 hoofdlamp is een uitgebreide handleiding beschikbaar. De handleiding wordt meegeleverd met de hoofdlamp, maar is ook online verkrijgbaar. Klik hier om de handleiding te downloaden.

  • LED LENSER MH6 HOOFDLAMP
  • LED LENSER MH6 HOOFDLAMP
  • LED LENSER MH6 HOOFDLAMP

Onze voordelen:

  • Klantenservice
  • Betrouwbaarheid
  • Snelle verzending
  • Goede service
 

cart_icon