Zeebaarzen

Nieuwe categorie

Zeebaarzen

Laatste nieuws

Meest verkocht

Spiderwire Stealth Smooth 8 Geel van Bulk 0.20mm

Spiderwire Stealth Smooth 8 Geel van Bulk 0.20mm
Price From: € 12,50

SUPERSTUNT! Lion Sports PVC Waadpak

SUPERSTUNT! Lion Sports PVC Waadpak

Normale prijs: € 59,95

€ 39,95

Led Lenser MH8 oplaadbare hoofdlamp

Schrijf de eerste review van dit product

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,95

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

De Led Lenser MH8 hoofdlamp is de ideale gids voor tijdens de jacht of een vis-of kampeertrip. De lamp werkt met een 14500 Li-ion oplaadbare batterij (meegeleverd) en kan worden opgeladen met de USB-kabel (meegeleverd). Dit maakt de hoofdlamp milieuvriendelijk en er zijn geen wegwerpbatterijen meer nodig. Wanneer de accu leeg is krijg je een waarschuwing. Zo kan je dus op tijd nieuwe batterijen plaatsen of de accu bijladen. Met de laadindicator kan je zien wanneer de batterijen weer zijn opgeladen.

Eenvoudige bediening

De hoofdlamp heeft een eenvoudige bediening. 1 schakelaar waarmee je de lichtstanden regelt. Naast maximaal 600 lumen wit licht heeft de MH8 ook rood, groen en blauw licht aan boord. Ideaal wanneer je in het donker de kaart wilt lezen of niet gezien wilt worden door wilde dieren. Rood licht verstoort je nachtzicht namelijk niet en wordt niet opgemerkt door wild. De Led Lenser MH8 regel je met de drukknop bovenop de lamp. Hiermee schakel je eenvoudig tussen de felle, compacte bundel en de brede straal waarmee je de omgeving kan verlichten. Zo heb je altijd het perfecte licht bij de hand voor elke situatie.

Lichtprestaties

Deze hoofdlamp heeft sterke lichtprestaties voor zijn lichte gewicht, 140 gram incl. batterijen. Met een reikwijdte tot 200 meter en een lichtsterke tot 600 lumen. De lichtbundel wordt gefocusseerd met slechts een draai aan de lens dankzij de Rapid Focus. Door dit mechanisme wordt de lampkop naar voor of achter geschoven. Schuif de kop van de lamp van je af voor een focus op afstand, schuif de kop naar je toe om te omgeving te verlichten. Snel, eenvoudig en met één hand te bedienen. Ook kan je de lampkop op en neer kantelen, zodat je de bundel nog beter kunt richten.

Lichtstanden

 • Boost (600 lumen, 200 meter)
 • Power (400 lumen, 180 meter, 7 u)
 • Mid power (170 lumen, 120 meter, 10 uur)
 • Low power (20 lumen, 40 meter, 60 uur)

  Advanced Focus System

  Deze hoofdlamp is voorzien van een focusseerbare lampkop, het Advanced focus system. Een van de belangrijkste redenen om voor een Ledlenser lamp te kiezen. Door de ontwikkeling van deze reflector-lens (een combinatie van een reflector en een lens) wordt een optimale lichtstraal bereikt. Hierdoor ontstaat er geen ‘zwart gat’ in de lichtstraal op het moment dat je voor een brede bundel kiest. Omdat Led Lenser het Advanced Focus System gepatenteerd heeft, zijn zij de enige in de wereld die op deze manier het optimale licht uit een zaklamp kunnen halen.

 

Led Lenser MH8 oplaadbare hoofdlamp Led Lenser MH8 oplaadbare hoofdlamp

 • Led Lenser MH8 oplaadbare hoofdlamp
 • Led Lenser MH8 oplaadbare hoofdlamp
 • Led Lenser MH8 oplaadbare hoofdlamp
 • Led Lenser MH8 oplaadbare hoofdlamp
 • Led Lenser MH8 oplaadbare hoofdlamp

Onze voordelen:

 • Klantenservice
 • Betrouwbaarheid
 • Snelle verzending
 • Goede service
 

cart_icon