Shimano Ultegra 14000 XSD

149,95

De Ultegra 14000 XSD is de ultieme longcast molen voor de strandvisser. De Ultegra is op dit moment reeds één van de meest populaire longcast molens ooit, maar met de komst van deze nieuwe versie zal deze populariteit alleen nog maar verder groeien.

De nieuwe Ultegra bezit nu Super Slow Oscillation en garandeert een perfecte opspoeling van de lijn. Bij iedere oscillatie (op-en-neer beweging van de spoel) worden er 50 wikkelingen perfect naast elkaar op de spoel gewikkeld. Tevens beschikt de Ultegra nu over een Parallel body wat er voor zorgt dat de lijn perfect afwikkelt richting startoog en de kans op wrijving minimaliseert. Deze twee eigenschappen verzorgen de ultieme lijn op-/afspoeling en maken verdere worpen mogelijk. Dit kan je helpen om die extra benodigde meters verder te kunnen werpen en de vissen te bereiken die buiten het werpbereik van de andere vissers liggen.

De Ultegra XSD bezit nu ook een Instant Drag spoelknop om de slip in een handomdraai te veranderen van vrijloop naar gevechtsslip. De molen wordt geleverd met een reserve spoel en 4 spoel reducers (2×10.000/2×3.500) om eenvoudig de lijncapaciteit aan te kunnen passen. Voorzien van unieke snufjes zoals X-Ship, Aero Wrap II en AR-C Spoel. De Ultegra XSD molen beschikt over een inhaalslag van 103cm per slingerrotatie en een spoelcapaciteit van 550 meter 0,35mm mono. Dit is de ultieme strandmolen voor de moderne visser die kwaliteit voorop stelt.

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

Beschrijving

  • Kogellagers: 4+1 
  • Inhaalsnelheid 4.3:1 (103cm per slag) 
  • Lijncapaciteit 0.35mm / 550m 
  • Gewicht: 620 gram
  • Extra informatie

    Gewicht 650 g