Sonubaits Exploding Fishmeal Feeder

Sonubaits Exploding Fishmeal Feeder

13,95

Dit is een van de eerste typen lokvoer die door Sonubaits op de markt gebracht werd, het heeft zich in de loop der tijd opnieuw bewezen, want het is nog geen rossen een van onze meest populaire lokvoersoorten voor alle soorten witvis.

Het is gemaakt van vergruisde vismeelpellets, gemalen hennep en vismeel. Door de samenstelling kan het mengsel op veel verschillende manieren worden gebruikt. Het is ontworpen voor gebruik in een voerkorf en wanneer je het mengsel droog houdt, komt het gemakkelijk vrij uit de voerkorf. Je kunt water toevoegen wanneer de mix ook geknipte wormen, maden of casters moet bevatten. Vanwege de snelheid waarmee het lokvoer vrijkomt uit de voerkorf, kun je het lokvoer gebruiken om snel een voerplek mee te bouwen; een van de redenen waarom het gebruikt wordt door veel lokvoer en wedstrijdvissers.

Handleiding voor het mengen

Exploding Fishmeal Feeder is eenvoudig te mengen. Leeg de zak van 2 kg lokvoer in een ronde voeremmer, voeg er voor een zeer actieve mix aan toe, voor een combinatie met je meer aas mee wil voeg je er een liter water aan toe toe. Schud het water bij het lokvoer en meng het zorgvuldig. Laat het lokvoer vervolgens 30 minuten staan, in die periode wordt het water door het lokvoer geabsorbeerd. Voor de beste resultaten je vervolgens de meest grove onderdelen door het lokvoer te zeven, zodat het lokvoer een gelijkaardige samenstelling krijgt; hierna is het klaar voor gebruik.

Tijdens het vissen kan het zijn dat het lokvoer wat droger wordt onder invloed van zon en wind. Om dit tegen te gaan kun je het lokvoermengsel afdekken met een vochtig doek van, wanneer het toch te droog is geworden, voeg er wat water aan toe en het opnieuw aan toe.

  • Inhoud 2 kilo
  • Extra informatie

    Gewicht 2020 g
    Afmetingen 34 × 19 × 5,5 cm
    Merk