Delalande Shad GT Montée

Delalande Shad GT Montée

3,95

De eerste keer dat je een SHAD GT in het water zet, zoals veel vissers, zul je zeggen: “Wauw, hoe zwemt hij” en dat is de beste beschrijving die je ervan kunt geven! Een shad ontwerpen die niet zwemt zoals andere schaduwen – een uitdaging die werd aanvaard! Een shad maken die gewoon vis vangt, een uitdaging die je aangaat! Deze siliconen met hoge dichtheid wordt met hoge druk geïnjecteerd om de kleinste details te respecteren en het aas een perfecte flexibiliteit te geven terwijl het bestand blijft tegen de tanden van roofdieren. De unieke vorm van zijn lichaam geeft hem een ​​rollende duik op de horizontale as, ongeacht het gewicht of de vorm van de jigkop.

 • deze gaan per stuk
 • Vanaf het eerste gebruik presenteert dit kunstaas zijn gezichten afwisselend op een groot lateraal gezichtsveld. Het glanzende en glinsterende oppervlak versterkt de reflecties en het nieuwe parelmoer met zeer hoge reflectie versterkt alleen het bliksemeffect.

  Zijn staart is ontworpen om te zwemmen bij de minste prikkel, verticaal of horizontaal. Zijn specificiteit is duidelijk bij snel accelereren of bij het oproepen van hoge snelheden. De aerodynamica van de achtersteven van de SHAD GT veroorzaakt torsievervorming van het uiteinde van de romp, wat zorgt voor nog meer turbulentie wanneer deze ontspant. Ongeacht de snelheid van herstel, hij zwemt altijd.

  Extra informatie

  Gewicht 24 g
  Afmetingen 11,5 × 3,2 × 1 cm
  Merk