Fox Edges “Loaded” Medium Tackle box

Fox Edges “Loaded” Medium Tackle box

79,95

De nieuwe Fox Tackle Box range heeft het legendarische Fox F-Box concept gecombineerd met inspiratie uit de markt en veel nieuwe ideeën. Hiermee is de range volledig up-to-date en terug op de plek waar de range hoort: in de voorhoede van tacklebox ontwerp. Door het volledige deksel te gebruiken voor endtackle opslag, is de capaciteit gemaximaliseerd terwijl de box zo compact mogelijk is gebleven. Het grote deksel heeft 37 individuele compartimenten, waaronder verbeterde scharnieren en transparante dekseltjes op de compartimenten, zodat de inhoud kan worden gezien. Tevens is er een stickervel toegevoegd om de inhoud te labelen voor snelle identificatie.

De grote deksel van de tacklebox kan tot exact 180 graden worden geopend. Dat maakt het knopen van rigs gemakkelijks als de tacklebox op je schoot staat, zodat de binnenkant van het deksel als ‘werkblad’ kan worden gebruikt de deksel is aan de binnen- en buitenkant voorzien van een liniaal om rigs nauwkeurig te kunnen knopen.

De tacklebox biedt ruimte aan alle nieuwe Standard en XL Internal Compartment Boxes, Adjustable Compartment Boxes, Hook Boxes en de ingenieuze Leader Racks in de formaten Standard en XL. De box wordt geleverd met 3 lange, 2 korte en 1 medium verdeler. Die zijn uitneembaar en kunnen worden gebruikt om de tacklebox naar eigen inzicht in te delen. Daarbij is de verdeling van de inkepingen voor de verdelers nauwkeurig uitgedacht, zodat de ruimte zo efficiënt mogelijk kan worden gebruikt. Hierdoor zullen Compartment Boxes niet door de box schuiven en wordt alle endtackle effectief opgeborgen. Van rig tools en klosjes onderlijnmateriaal tot leadermateriaal; alles past perfect in deze tacklebox.

In het materiaal van de tacklebox is VCI (Volatile Corrosion Inhibitor) verwerkt. Dit materiaal beschermt metalen tackle items tegen corrosie indien de binnenkant van de box vochtig wordt.

Specificaties:
Geleverd met 2 x Large Divider, 2 x Small Divider, 1 x Splitter Divider en 1 x Horizontal Sticker Pack

 • 1 x 4 compartment internal box
 • 1 x 6 compartment internal box
 • 1 x leader rack
 • 3 x hook boxes
 • Plus Sticker pack
 • Afmeting: 27cm x 19cm x 7cm
 • Extra informatie

  Gewicht 924 g
  Afmetingen 30,5 × 19,5 × 7 cm
  EAN

  5056212167333

  Merk