Korda Bait Drill

Korda Bait Drill

7,95

Deze precisie boren zijn er in een keuze van 4mm, 6mm, of 8mm diameters, waardoor ze perfect zijn om eender welk haakaas uit te boren en er drijfvermogen aan toe te voegen, via de bijgeleverde kurkstaafjes.

Deze kunnen het best gebruikt worden met boilies of noten waar je wat drijfvermogen aan wilt toevoegen, zoals het kritisch uitbalanceren van een aas of het maken van een sneeuwman opstelling van je bodemaas – of zelfs gewoon als je je pop-ups per ongeluk thuis laat! De boor met de smalste diameter is ontworpen om een gat te boren door harde aassoorten die niet met een aasnaald kunnen worden doorboord, of zeker niet zonder ze te splijten. Het is perfect voor dingen zoals lucht gedroogde boilies en pellets, en zal een gat boren dat vervolgens kan worden gebruikt om het haakaas aan je hair te rijgen.

Het uiteinde van de Bait Drill is voorzien van een kleine spike die precies daar kan worden gestoken waar je een gat wilt maken, en ervoor zorgt dat de boor niet wegglijdt, en is zo ontworpen dat het de kans op splijten van het aas tijdens het gebruik vermindert.

De Bait Drill heeft een zwart en groen ergonomisch ontworpen handvat, zodat u een goede grip heeft voor precisieboren. De 4mm en 6mm packs bevatten één Bait Drill en 6 kurkstaafjes, de 8mm pack bevat één Bait Drill en 4 kurkstaafjes. Reserve kurkstaafje 6mm, en 8mm zijn ook verkrijgbaar, en worden verkocht in verpakkingen van 10.

Extra informatie

Gewicht 35 g
Afmetingen 12,5 × 8 × 2 cm
Merk