Martin SB Xtra Range Wafters 15MM

Martin SB Xtra Range Wafters 15MM

6,95

Martin SB biedt een compleet assortiment van nauwkeurig uitgebalanceerde foodbased Xtra Range en Classic Range wafters aan. De Martin SB wafters zijn uitgebreid getest en zweven gegarandeerd 24 uur boven alle populaire haakmaten. De Martin SB Xtra Range Garlic & Robin Red wafters zijn daarom echte karpermagneten.

Toepassingen
De wafters zijn uitermate geschikt om te gebruiken i.c.m. een multirig, KD-rig, slip-D-rig, D-rig of een standaard rig. De Martin SB Xtra Range en Classic Range wafters zijn foodbased, hierdoor blijven de wafters continu uitwasemen en daarom zeer attractief.

Ontwikkeling – deel 1
In 2017 kreeg Martin SB steeds vaker de vraag of er wafters leverbaar waren. De afdeling ontwikkeling en productie pakte deze uitdaging daarom met beide handen aan. In datzelfde jaar nog werden de eerste testen uitgevoerd door vijf teamleden. De eerste vraag die dat testteam zichzelf stelde was: Wat verwachten wij van een wafter?

Wat is een wafter?
Een wafter is een boilie met een gering drijfvermogen die wordt ingezet als haakaas. Het idee hierachter is dat een karper minder moeite hoeft te doen om het haakaas op te zuigen. Voorzichtig azende karpers, of karpers tijdens de koude maanden, worden hierdoor eerder gehaakt. Daarnaast wijkt een wafter af van de traditionele (zinkende) boilie waardoor deze eventuele aas-conditionering van de karpers verminderd of zelfs opheft. Het gewicht van alleen de haak zorgt ervoor dat de wafter bij de bodem blijft.

Ontwikkeling – deel 2
Martin SB maakte het zich vanaf de eerste dag niet makkelijk door te kiezen voor de foodbased variant. Iedere smaak foodbased wafters heeft zijn eigen wateroplosbare ingrediënten, combinaties daarvan en in diverse verhoudingen. Met 7 Xtra Range smaken en 6 Classic Range smaken was dat een mooie uitdaging.

Ontwikkeling – deel 3
Door het grote aantal smaken en de wens om een perfect product op de markt te zetten, werd het ontwikkelen, produceren en testen van de perfecte wafter een langdurig proces. Naast het perfecte drijfvermogen, had Martin SB zich nog een doel gesteld: De wafters van Martin SB moeten minimaal 24 uur boven de haak blijven staan zonder te zinken of meer drijfvermogen te krijgen, waardoor de visser altijd er vanuit kan gaan dat zijn aas perfect gepresenteerd wordt.

Check eens onze boilies.

De Martin SB wafters
De Martin SB Xtra Range en Classic Range wafters zijn producten waar het bedrijf enorm trots op is. De kwaliteit en stabiliteit van de wafters, de vangkracht en de perfecte uitwaseming gedurende lange tijd is ongekend en zal voor heel wat mooie vangsten gaan zorgen in de toekomst. Probeer daarom nu onze Martin SB Xtra Range Garlic & Robin Red wafters!

Extra informatie

Gewicht 80 g
Afmetingen 5,5 × 7 × 7 cm
EAN

8717662097171, 8717662097201

Merk