Sonubaits Supercrunsh Expander

14,95

Vervaardigd van pure, topkwaliteit expanderkorrels, het wordt langzaam vermalen om een ​​zeer consistente, fijne mix te verkrijgen. Door de vele, kleine partikels ontstaat een zeer langzaam zinkend lokvoer, dat perfect te gebruiken is om een ​​wolk te creëren wanneer het lokvoer met een cup gedropt wordt. Je hebt zo veel aan aantrekkelijkheid, zonder dat de vis verzadigd. Door de fijne structuur heeft het een goede hechtkracht en kan het worden of zelfs in de vorm van voerballetjes onder de eigen oever worden geplaatst. Het vormt een dunne tapijt over de bodem dat kan, je kunt ook een deeg van maken voor het vissen met de vaste hengel.

Uitverkocht

Notify me when the item is back in stock.

Handleiding voor het mengen

Supercrush Expander kan op verschillende manieren gemengd worden om verschillende soorten gedragen te maken. Voor de meeste situaties je de zak van 2 kg lokvoer in een ronde voeremmer, vul een bak met een inhoud van 1 liter met water, voeg dit toe aan het lokvoer en meng het zorgvuldig. Laat het lokvoer vervolgens 30 minuten staan, in die periode wordt het water door het lokvoer geabsorbeerd. Voor de beste resultaten je vervolgens de meest grove onderdelen door het lokvoer te zeven, zodat het lokvoer een gelijkaardige samenstelling krijgt; hierna is het klaar voor gebruik. Wanneer je echter een mengsel wilt maken, blijf dan water toevoegen tot de juiste samenstelling bereikt is.

Tijdens het vissen kan het zijn dat het lokvoer wat droger wordt onder invloed van zon en wind. Om dit tegen te gaan kun je het lokvoermengsel afdekken met een vochtig doek van, wanneer het toch te droog is geworden, voeg er wat water aan toe en het opnieuw aan toe.

 • Inhoud 2 kilo
 • Extra informatie

  Gewicht 2020 g
  Afmetingen 34 × 19 × 5,5 cm
  EAN

  5056317708776

  Merk