Sonubaits Super Carp Method Mix

Sonubaits Super Carp Method Mix

14,95

Super Carp Method Mix was een van onze eerste lokvoersoorten, het heeft zich meermalen bewezen en is vandaag de dag nog steeds populair.

Het is ontworpen voor het vissen op specimen karpers met de method feeder, het is een zwaar mengsel met veel hechtkracht dat geheel gevuld is met pellets, vismeel, tarwe en hennep. Dit komt tot een algemeen voedselvoer, zodat er grotere delen ontstaan, dit helpt bij het uiteenvallen van lokvoer en zorgt voor een rijke voerplek, perfect voor de karper.

Omdat het gaat om een ​​zware mix met veel kleefkracht, kun je er ook goed extra partikels aan toevoegen, zoals gebroken of gemalen boilies; kan je er ook goed voerballen van maken die op plek gericht van met de stek geschoten worden, ontstaat er een grotere voerplek.

Handleiding voor het mengen

De Super Carp Method Mix is ​​eenvoudig te mengen. Leeg de zak van 2 kg lokvoer in een ronde voeremmer, vul een bak met een inhoud van 1 liter met water, voeg dit toe aan het lokvoer en meng het zorgvuldig. Laat het lokvoer vervolgens 30 minuten staan, in die periode wordt het water door het lokvoer geabsorbeerd. Voor de beste resultaten je vervolgens de meest grove bestanddelen door het lokvoer tussen de palmen van je handen te wrijven.

 • Inhoud 2 kilo
 • Extra informatie

  Gewicht 2020 g
  Afmetingen 34 × 19 × 5,5 cm
  EAN

  5056317708851

  Merk