Westin W6 8 Braid Lime Punch 135m

Westin W6 8 Braid Lime Punch 135m

31,95

Het bereiken van het perfecte compliment van eigenschappen in een gevlochten lijn is een soort alchemie die herhaalde verfijning en testen vereist om het eindproduct te produceren. W6 gevlochten lijn is ontwikkeld volgens een uniek constructieproces voor allround kunstaasvissen.

Wij hebben voor de constructie van W6-vlecht gebruik gemaakt van hoogwaardige Japanse UHMPE-vezels (Ultra High Molecular Polyethylene) vanwege hun ongelooflijke prestaties en sterkte.

Om een hogere slijtvastheid en grotere sterkte te bereiken is W6 vlecht geconstrueerd met behulp van een speciaal voor deze lijn ontwikkeld weefsel dat wij ”Advanced High PIC” noemen. Deze 8X (acht vlechtdragers) gevlochten lijn heeft een 36 PIC constructie (weven per inch) die een sterkere lijn geeft voor zijn diameter. Bovendien geeft de strakkere weving van ”Advanced High PIC” een gladder oppervlak voor langere, nauwkeurigere worpen. De werpprestaties worden verder verbeterd door een Dura-Coating gelproces dat de vlecht een gladder, hydrofoob oppervlak geeft, waardoor de waterabsorptie afneemt en de wrijving afneemt.

Om kleurstabiliteit te bereiken, wordt W6 Braid geweekt in verf tanks voordat het in de oven wordt uitgehard om het pigment in te bakken en uiteindelijk verzegeld door een dura-coat voor een verbeterde levensduur.- Ontworpen als een all-round 8X gevlochten lijn voor het vissen met kunstaas.
– Hoogwaardige Japanse UHMPE vezels
– Rond profiel
– ”Advanced High PIC” lijnconstructie, met 36 wevingen per inch, geeft een hogere slijtvastheid, een gladder oppervlak en een grotere sterkte.
– Dura-Coating technologie voor een uitstekende waterafstoting, een gladder oppervlak en minder wrijving, voor langer en nauwkeuriger werpen.
– Superieur kleurbehoud

Extra informatie

Gewicht 25 g
Afmetingen 10,5 × 8,3 × 1,5 cm
EAN

5707549486191, 5707549486207, 5707549486214

Merk