Sonubaits Hemp & Hali Groundbait

Sonubaits Hemp & Hali Groundbait

14,95

Ontworpen voor het vissen op barbeel op stromend water en het wordt gebruikt door al onze gespecialiseerde consultants. Het bestaat uit een mengsel van vergruisde Hennep en heilbotkorrels, dat ruw gemengd gemengd is, om een ​​mix te creëren dat perfect te gebruiken is voor as- en riviervoerkorven en om in de vorm van voerballen op de stek te plaatsen. Het vormt ook een prima basis voor een PVA-stickmix of een slappe spodmix.

Wanneer je het gebruikt combinatie met een voerkorf, dan kun je een mix met meer hechtkracht maken, zodat het ook gebruikt kan worden wanneer er veel stroming staat. Door het grotere formaat van de partijen valt het lokvoer sneller uit elkaar en komt het vrij uit de voerkorf.

De transactie kan een onmiddellijke onmiddellijke ontstaansgrond veroorzaken, zelfs onder koude omstandigheden. De praktische visoliën in de Halibut pellets komen lang vrij, ze worden gedurende gedurende langere tijd, het water over de pellets ontstaan, vrij gegeven zodat de vis over een lange periode naar de visplek gelokt. Het verschil in formaat van de partijen kan dat de vissen het voerspoor eerder opmerken, de kleinere delen worden sneller stroomafwaarts getransporteerd, de grotere delen blijven meer in de buurt van de voerkorf liggen.

Handleiding voor het mengen

Hemp & Hali Crush is eenvoudig te mengen. Leeg de zak van 2 kg lokvoer in een ronde voeremmer, vul een bak met een inhoud van ¾ liter met water, voeg dit toe aan het lokvoer en meng het zorgvuldig. Laat het lokvoer vervolgens 30 minuten staan, in die periode wordt het water door het lokvoer geabsorbeerd. Voor de beste resultaten je vervolgens de meest grove onderdelen door het lokvoer je handpalmen te wrijven.

Tijdens het vissen kan het zijn dat het lokvoer wat droger wordt onder invloed van zon en wind. Om dit tegen te gaan kun je het lokvoermengsel afdekken met een vochtig doek van, wanneer het toch te droog is geworden, voeg er wat water aan toe en het opnieuw aan toe.

  • Inhoud 2 kilo
  • Extra informatie

    Gewicht 2020 g
    Afmetingen 34 × 19 × 5,5 cm
    Merk